FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Terveydenhuollon ammattilaiset
Asiakaspalvelu 0800 555 500
Etsi

Arki on vaativaa, mutta diabeteksen hoito on helppoa

FreeStyle Precision Neo

LISÄTIETOJA   LINKKI FREESTYLE AUTO-ASSIST NEO-OHJELMISTOON   Kerro kaverille

Aktiivinen trendinuoli Aktiivinen trendinuoli kertoo, mikäli verensokeriarvo vaatii toimenpiteitä.

Helppo käyttää 2-in-1 -mittari. Mittaa sekä verensokerin että veren ketoaineet. Nopeat ja luotettavat tulokset, ei koodausta.

Insuliinin käyttäjälle Insuliinin käyttäjälle, joka tarvitsee älykkään tekniikan tarjoamaa tukea ja apua. Voidaan käyttää insuliinipäiväkirjana ja annossuunnitelmana sekä perusinsuliinin titraukseen ja ateriainsuliinin annosteluohjeena.

Älykästä teknologiaa Älykäs ja intuitiivinen, painallukseen ja kuviin perustuva käyttöjärjestelmä. Näytössä näkyvät mm
• Insuliinipäiväkirja ja annossuunnitelma.
• Perusinsuliinin titrausmahdollisuus ja ohjeet ateriainsuliinin annosteluun.

Kehitetty erityisesti insuliinin käyttäjille

FreeStyle Precision Neo sopii käyttäjille, jotka tarvitsevat mittarin näytön aktiivisten trendinuolten tarjoamaa tukea ja apua.

Mittaria voidaan myös käyttää

  • insuliinipäiväkirjana ja insuliinin annossuunnitelmana, joka toimii muistin apuna ja voi tukea hoito-ohjeiden noudattamista.
  • perusinsuliinin titraukseen ja ateriainsuliinin annosteluohjeena. Se tarkoittaa, että hoidostasi saadaan nopeasti mahdollisimman tehokasta.

FreeStyle Precision Neo -verensokerimittarin FreeStyle Auto-Assist -ohjelmiston avulla saadaan mittaustulosten laajennettu yleisnäkymä kaavioina ja taulukkoina. Ohjelmiston lataus – raporttien näyttönäkymien tulostus.

Ohjelmiston lataus

ÄLYKÄS TEKNIIKKA – ÄLYKÄS TOIMINTA – PALKITTU MALLI

Älykäs ja helppokäyttöinen kuvakkeisiin perustuva painikenäyttö ja palkittu malli. Perustuu kuviin. Antaa nopean yleiskatsauksen – ei ole kieliriippuvainen.

Aktiivinen trendinuoli

FreeStyle Precision Neo -mittarissa on sisäänrakennetut, aktiiviset trendinuolet, jotka kertovat insuliinin käyttäjälle jos verensokeriarvot vaativat huomiota.

  • Punainen nuoli kertoo, että verensokeri on alhainen (tavoitealueen ulkopuolella).
  • Vilkkuva punainen nuoli viestii, että verensokeri on ollut kahdesti tai useammin alhainen tähän aikaan vuorokaudesta viimeisen viiden päivän aikana.
  • Keltainen nuoli palaa verensokerin ollessa liian korkea (tavoitealueen ulkopuolella).
  • Vilkkuva keltainen nuoli viestii, että verensokeri on ollut kolmesti tai useammin korkea tähän aikaan vuorokaudesta viimeisen viiden päivän aikana.
Jos mikään nuoli ei pala tai vilku, insuliinin käyttäjän verensokeriarvot ovat tavoitealueen sisäpuolella.
Nopea ja luotettava verensokerin ja ketoaineiden mittaus

FreeStyle Precision Neo kertoo tulokset nopeasti, eikä sitä tarvitse koodata. Siksi se on helppokäyttöinen.

2-in-1-mittari. Mittaa sekä veren glukoosi- että ketoainearvot kattaen monta tarpeellista mittaustarvetta.Yksittäispakatut testiliuskat on suojattu ilmassa kulkeutuvilta hiukkasilta, kosteudelta ja muilta taudinaiheuttajilta. Minimoitu riski bakteeri-infektioille1.

Lue lisää

FreeStyle Precision Neo -järjestelmään kuuluu pistolaite, jossa on patentoitu kipua lievittävä comfort zone® -teknologia. Mittaria voi säätää käyttäjän tarpeiden mukaan (yhdeksän eri tasoa).

Lue lisää

1) Prevalence of Bacterial Contamination of Glucose Test Strips in Individual Single-Use Packets versus Multi-Use Vials, Millán Pérez-Ayala, M.D., Ph.D., Paloma Oliver, Ph.D., and Fernando Rodríguez Cantalejo, M.D., Journal of Diabetes Science and Technology Volume 7, Issue 4, July 2013 © Diabetes Technology Society

 
Älykäs tekniikka – älykäs toiminta – palkittu malli

Älykäs ja helppokäyttöinen kuvakkeisiin perustuva painikenäyttö ja palkittu malli. Perustuu kuviin. Antaa nopean yleiskatsauksen – ei ole kieliriippuvainen.

×

Uusi päivitys saatavilla FreeStyle Libre -lukulaitteelle ja FreeStyle LibreLink -sovellukselle!

Päivitä lukulaite Päivitä sovellus

*Data on file, Abbott Diabetes Care, Inc. . 
**FreeStyle Libre -järjestelmän suorituskykytaulukko.