FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

Terveydenhuollon ammattilaiset
Asiakaspalvelu 0800 555 500
Etsi

Joskus helpoin vaihtoehto on myös tehokkain

FreeStyle Freedom Lite


LISÄTIETOJA   LINKKI FREESTYLE AUTO-ASSIST- OHJELMISTOON   Kerro kaverille

HELLÄVARAINEN Helppokäyttöinen perusmittari kaikenikäisille diabeetikoille.

Helppo ja mukava ZipWik-toiminnon ansiosta veri siirtyy liuskaan helposti.

Pieni veripisara Herkille sormille, veripisaran koko vain 0,3 μl.

Muistutus Mittarissa on neljä käyttäjän asettamaa muistutustoimintoa.

Kehitetty hellävaraisen perusmittauksen tarvitseville
verensokerimittarin käyttäjille

FreeStyle Freedom Lite on perusverensokerimittari, joka sopii käyttäjille, jotka haluavat helpon ja luotettavan verensokerimittauksen. Mittaria ei tarvitse koodata, joten sen käyttö on yksinkertaista.


Helppo ja mukava

FreeStyle Lite –järjestelmään kuuluvassa pistolaitteessa on yhdeksän eri pistosyvyyttä, joita voidaan säädellä käyttäjän tarpeen mukaan.

FreeStyle Freedom Lite -järjestelmä tarvitsee vain pienen veripisaran: 0,3 μL. Liuska imee veripisaran nopeasti ZipWik-kielekkeiden avulla, mikä tekee mittauksesta hellävaraisen. Lue lisää ZipWik-liuskasta.

Pieni veripisara

FreeStyle Freedom Lite -järjestelmä tarvitsee vain pienen veripisaran: 0,3 μL. Liuska imee veripisaran nopeasti ZipWik-kielekkeiden avulla, mikä tekee mittauksesta hellävaraisen. Lue lisää ZipWik-liuskasta.

Kuulet piippauksen, kun mittausliuskassa on tarpeeksi verta ja mittari mittaa verensokeria. Jos et kuule piippausta, verta voi olla liian vähän. Voit lisätä verta liuskan samalle puolelle 60 sekunnin ajan, mikä voi vähentää liuskojen käyttöä.

Muistutus

Mittarissa on neljä säädettävää hälytintä, joita voidaan käyttää muistutuksina, kun on esimerkiksi aika mitata verensokeri tai annostella insuliinia.

Mittarin muistiin tallentuu viimeiset 400 mittaustulosta sekä niiden kellonajat ja päiväykset. Viimeksi tehty mittaus näytetään ensimmäisenä. Samalla voidaan myös tarkastella verensokerin mittaustulosten keskiarvoa viimeisen 7, 14 ja 30 päivän ajalta. Ohjelma helpottaa käyttäjää, hoitajaa tai lääkäriä seuraamaan potilaan veren glukoosiarvoja suoraan mittarista.

Voit myös käyttää FreeStyle Freedom Lite -mittarin FreeStyle Auto-Assist -ohjelmistoa. Ohjelmiston avulla saadaan mittaustulosten laajennettu yleisnäkymä kaavioina ja taulukkoina. Ohjelmiston lataus

×

Päivitämme kotisivujamme

Tämän vuoksi myös FreeStyle Libre -simulaattori on toistaiseksi
poistettu sivuilta.

Pahoittelemme tästä johtuvaa häiriötä.