Asiakaspalvelu 0800 555 500
Etsi

Raporttien sisältö
FreeStyle Auto-Assist -ohjelmistolla saat mittaustulosten laajemman yleisnäkymän kaavioina ja taulukoina.

Prev Next

1. Yhteenveto-raportti

1. Yhteenveto-raportti

Yhteenveto-raportti on tiettyä päivämääräväliä koskeva yleinen tiivistelmäraportti. Se sisältää myös verensokeritietoihisi liittyviä tärkeitä kehityssuuntia koskevia huomautuksia, jotka kertovat sinulle ja terveydenhoidon ammattilaisellesi tiedot sanallisessa muodossa. Yhdellä kertaa näytetään enintään 6 huomautusta.

Raportin luonti

Prev Next

Luo raportteja

Step 1 A

Kun ohjelmisto on asennettu, näyttöön ilmestyy VALIKKO-sivu. Liitä verensokerimittari ja

Luo raportteja:

1) Napsauta Luo raportteja -kohtaa. Voit valita, mitkä raportit näytetään. Automaattiseen valintaan sisältyvät kaikki raportit. Valitse haluamasi raportit.

2) Raporttien luontivalikossa voit valita, luotko raportin suoraan vai valitsetko tietyn ajanjakson, kuten viimeiset kaksi viikkoa.

3) Napsauta Luo raportteja -painiketta. Jos haluat esikatsella raportteja, napsauta Katsele näytössä -kohtaa.
Selaa raportin sivuja nuolinäppäimillä.

Käyttötarkoitus

FreeStyle Auto-Assist -ohjelmiston versio 2.0 on tarkoitettu terveydenhoidon ammattilaisten ja diabetesta sairastavien henkilöiden käyttöön avuksi verensokerin mittaustulosten, veren ketoaineen mittaustulosten ja muiden mittarista ladattujen tietojen tarkastelua, analysointia ja arviointia varten tukemaan tehokasta diabeteksen hallintaohjelmaa. FreeStyle Auto-Assist -ohjelmistoa ei ole tarkoitettu diabeteksen diagnosointiin tai seulontaan.

LATAA OHJELMISTO
Käyttötarkoitus

Lataa FreeStyle Auto-Assist

Mac, Meter connected

Mittarin yhdistäminen

Mittarin on oltava yhdistettynä tietokoneeseen, jotta raportteja voidaan luoda tai mittarin asetuksia muuttaa. Järjestelmäpakkauksen mukana toimitetaan USB-kaapeli. Kytke kaapelin toinen pää mittarissa olevaan USB-porttiin ja toinen pää tietokoneessa olevaan USB-porttiin. Käytä vain USBkaapelia, joka tuli järjestelmäpakkauksen mukana. "Järjestelmävaatimukset: Tietokone, jossa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä: Microsoft Windows 7 (32- tai 64-bittinen): Microsoft Windows Vista (32- tai 64-bittinen), Microsoft Windows XP (Service Pack 3), Mac OS X, Snow Leopard, Mac OS X Lion, Adobe Reader (ohjeet tämän ohjelman lataamiseksi saa osoitteesta www.Adobe.com).

Lataa Ohjelmisto
×

Uusi päivitys saatavilla FreeStyle Libre -lukulaitteelle ja FreeStyle LibreLink -sovellukselle!

Päivitä lukulaite Päivitä sovellus

*Data on file, Abbott Diabetes Care, Inc. . 
**FreeStyle Libre -järjestelmän suorituskykytaulukko.