Asiakaspalvelu 0800 555 500
Etsi

Raporttien sisältö
FreeStyle Precision Neo -järjestelmän FreeStyle Auto-Assist Neo -ohjelmisto antaa mittaustulosten laajennetun yleisnäkymän kuutena helppolukuisena raporttina.

Prev Next

1. Tilannekuva -raportti

1. Tilannekuva -raportti

Tilannekuva-raportti on tietyn päivämäärävälin tietoja koskeva yleinen tiivistelmäraportti. Se sisältää myös verensokeritietoihin liittyviä tärkeitä trendejä koskevia kommentteja, jotka kertovat potilaalle ja hoitohenkilökunnalle tiedot sanallisessa muodossa. Yhdellä kertaa näytetään enintään 6 kommenttia.

Raportin luonti

Prev Next

1. Vaihe

Step 1 A

Kun ohjelmisto on asennettu, näyttöön ilmestyy VALIKKO-sivu. Liitä verensokerimittari ja valitse/napsauta raportin luontivaihtoehtoa

  1. Merkitse näytettävät tai tulostettavat raportit napsauttamalla niiden vieressä
    olevia valintaruutuja.
  2. Valitse pudotusvalikosta ajankohta, jonka tietoja haluat tarkastella, tai anna käyttäjäkohtaisesti määritelty ajanjakso.
  3. Napsauta Tulosta raportteja tai Tarkastele raportteja näytössä.

Käyttötarkoitus

FreeStyle Auto Assist Neo -ohjelmisto on tarkoitettu terveydenhoidon ammattilaisten ja diabetesta sairastavien henkilöiden käyttöön avuksi verensokerin mittaustulosten, veren ketoaineen mittaustulosten ja muiden mittarista ladattujen tietojen tarkastelua, analysointia ja arviointia varten tukemaan tehokasta diabeteksen hallintaohjelmaa. FreeStyle Auto Assist Neo -ohjelmistoa ei ole tarkoitettu diabeteksen diagnosointiin tai seulontaan. Ohjelmisto voi konfiguroida mittarin antaakseen käyttäjälle suosituksia insuliiniannoksista terveydenhuollon ammattilaisten ehdotettujen tietojen perusteella.

LATAA
Käyttötarkoitus

Lataa FreeStyle Auto-Assist Neo

Mac, Meter connected

Lataa FreeStyle Auto-Assist Neo

Mittarin on oltava yhdistettynä tietokoneeseen, jotta raportteja voidaan luoda tai mittarin asetuksia muuttaa. Järjestelmäpakkauksen mukana toimitetaan USB-kaapeli. Kytke kaapelin toinen pää mittarissa olevaan USB-porttiin ja toinen pää tietokoneessa olevaan USB-porttiin. Käytä vain USBkaapelia, joka tuli järjestelmäpakkauksen mukana.
Järjestelmävaatimukset
Tietokone, jossa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
* Microsoft® Windows 7 (32- tai 64-bittinen)
• Microsoft® Windows 8 (32- tai 64-bittinen)
• Microsoft® Windows XP (Service Pack 3).

Lataa Ohjelmisto
×

Uusi päivitys saatavilla FreeStyle Libre -lukulaitteelle ja FreeStyle LibreLink -sovellukselle!

Päivitä lukulaite Päivitä sovellus

*Data on file, Abbott Diabetes Care, Inc. . 
**FreeStyle Libre -järjestelmän suorituskykytaulukko.