Raporttien sisältö
FreeStyle Precision Neo -järjestelmän FreeStyle Auto-Assist Neo -ohjelmisto antaa mittaustulosten laajennetun yleisnäkymän kuutena helppolukuisena raporttina.

Prev Next

1. Tilannekuva -raportti

1. Tilannekuva -raportti

Tilannekuva-raportti on tietyn päivämäärävälin tietoja koskeva yleinen tiivistelmäraportti. Se sisältää myös verensokeritietoihin liittyviä tärkeitä trendejä koskevia kommentteja, jotka kertovat potilaalle ja hoitohenkilökunnalle tiedot sanallisessa muodossa. Yhdellä kertaa näytetään enintään 6 kommenttia.

Raportin luonti

Prev Next

1. Vaihe

Step 1 A

Kun ohjelmisto on asennettu, näyttöön ilmestyy VALIKKO-sivu. Liitä verensokerimittari ja valitse/napsauta raportin luontivaihtoehtoa

  1. Merkitse näytettävät tai tulostettavat raportit napsauttamalla niiden vieressä
    olevia valintaruutuja.
  2. Valitse pudotusvalikosta ajankohta, jonka tietoja haluat tarkastella, tai anna käyttäjäkohtaisesti määritelty ajanjakso.
  3. Napsauta Tulosta raportteja tai Tarkastele raportteja näytössä.

Käyttötarkoitus

FreeStyle Auto Assist Neo -ohjelmisto on tarkoitettu terveydenhoidon ammattilaisten ja diabetesta sairastavien henkilöiden käyttöön avuksi verensokerin mittaustulosten, veren ketoaineen mittaustulosten ja muiden mittarista ladattujen tietojen (kuten insuliiniannosten ja hiilihydraattitietojen) tarkastelua, analysointia ja arviointia varten tukemaan tehokasta diabeteksen hallintaohjelmaa. FreeStyle Auto Assist Neo -ohjelmistoa ei ole tarkoitettu diabeteksen diagnosointiin tai seulontaan. Ohjelmisto voi konfiguroida mittarin antaakseen käyttäjälle suosituksia insuliiniannoksista terveydenhuollon ammattilaisten ehdotettujen tietojen perusteella.

LATAA
Käyttötarkoitus

Lataa FreeStyle Auto-Assist Neo

Mac, Meter connected

Lataa FreeStyle Auto-Assist Neo

Mittarin on oltava yhdistettynä tietokoneeseen, jotta raportteja voidaan luoda tai mittarin asetuksia muuttaa. Järjestelmäpakkauksen mukana toimitetaan USB-kaapeli. Kytke kaapelin toinen pää mittarissa olevaan USB-porttiin ja toinen pää tietokoneessa olevaan USB-porttiin. Käytä vain USBkaapelia, joka tuli järjestelmäpakkauksen mukana.
Järjestelmävaatimukset
Tietokone, jossa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
* Microsoft® Windows 7 (32- tai 64-bittinen)
• Microsoft® Windows 8 (32- tai 64-bittinen)
• Microsoft® Windows XP (Service Pack 3).

Lataa Ohjelmisto
×

FreeStyle Libre -simulaattori on taas käytettävissä!

Pitkään päivityksessä ollut suosittu FreeStyle Libre -simulaattori on jälleen käytettävissä.

Löydät sen kotisivuiltamme tai alla olevan painikkeen kautta: ALOITA TÄSTÄ